HTML

Friss topikok

Úttörők és menzamenü Sipos Tomi vacsoráján

2008.10.20. 11:02 bellini

A hét első szakácsa, Sipos Tomi az úttörőéveket idézi vacsoráján. Fogaskerekűvel érkeznek a helyszínre a vendégek, ahol a rajparancsnok várja őket. A békebeli menzavacsora, héliumos lufival történő éneklés és egy meglepetés Megasztáros kieső fellépése után az egy estére úttörővé vált vendégeket a szüleik búcsúztatják könnyek között egy igazi ballagáson!

 

Konyhás néninek öltözve kezd hozzá a fogások elkészítéséhez Sipos Tomi, és meglepő módon még a pörköltet is megcukrozza.

 

„Ez csak véletlenül történt, mert a cukor hasonló dobozban volt, mint nálam otthon a só, így összecseréltem őket. De mivel csak kis mennyiséget használtam, nem történt igazi katasztrófa.”

 

A vendégeket a vacsora helyszínére a fogaskerekű vasút szállítja, a végállomáson pedig igazi úttörőkhöz illően a rajparancsnok fogadja őket. Welcome italként pajtás üdítőkkel kínálja az úttörőket, majd egy menzán tálalja fel a vacsorát.

„Magam is beöltöztem, és velük is piros nyakkendőt köttettem. Úgy tűnt, a közös nosztalgiázás ötletét ők is értékelték, és jól érezték magukat az estén.” – állapította meg a házigazda.

 

Győzőről már a hét első napján kiderül, hogy ő eszik a legtöbbet a társaságból, Gabi szerint konkrétan annyit, mint ők négyen együttvéve. Tomi vacsoráján háromszor szed a főételből és a desszertből. Ami egyébként csak félig meddig sikerül, mert Tomi odaégeti a csokiöntetet, amit végül csak megmutat a többieknek, és Gabi csokibajuszt rajzol Győzőnek.

 

A meglepetésvendég, Szirill, a Megsztár kiesője, akitől a vendégek sokkot kapnak. Az este folyamán a vidám úttörőtáborok hangulatát idézve héliumos lufival elváltoztatott hangon énekel az egész társaság.

 

A vacsora vége igen meghatóra sikerül, Tomi ugyanis ballagást is szervez az úttörőknek, amin a szülők is megjelennek.

Szólj hozzá!

Címkék: tv tv2 sztárok tv show celebek énekesnő hal a tortán

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr42722741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása