HTML

Friss topikok

DJ ANTONYO SZEMMŰTÉTE UTÁN ÚJRA A ZENÉRE KONCENTRÁL

2008.10.03. 12:28 bellini

Nem akármilyen műtéten esett át DJ Antonyo a közelmúltban. A népszerű lemezlovas egyik szeme volt a beavatkozás célpontja, az operáció körülményeinek különlegessége azonban, hogy pár nappal az eset után pihentetés helyett már négy helyszínen, fellépés közben "tesztelte új érzékszervét".

"Hónapokig tartott a problémám a jobb szememmel, ami az orvosaim szerint 20%-osra romlott az idők során, állítólag idegi alapon. Ideje volt tehát sort keríteni a műtétre, ami időközben szerencsésen lezajlott" - mesélte Antonyo, majd így folytatta: "Az operáció utáni hétvége persze okozott egy kis bonyodalmat, hisz eredetileg több hétig kellett volna pihentetnem a szemem, de én alig pár nap után 'használatba vettem', hisz Szlovákiában és itthon összesen négy fellépés várt."

A méltán népszerű DISCO*S HIT Team tagja nemrég fejezte be saját dalát Todd Williams és a The FlameMakers közreműködésével. A Karmatronic Recordsnál hamarosan napvilágot látó újdonsághoz a napokban forgatták le a klipet. A felvétel zenei munkálataiban részt vállaló The Flamemakers-duó nem először dolgozik együtt Antonyóval, hisz a "White Angel" című Bárány Attilával közös dalt, valamint két remixet is együtt készítettek. Utóbbiak közül az egyik Chriss & Kozma Orsi "My Travel" című dalából, míg a másik - Antonyo saját családi kötelékeit erősítve :) - Niki Belucci "Stand Up" című klubslágeréből készült.

Antonyo, Bárány Attila és a The Flamemakers saját szerzeményeinek sora ráadásul itt még nem ér véget, ugyanis egy nagyszabású italpromóció hivatalos dalán dolgoznak épp, erről azonban egyelőre többet a DJ még nem árulhat el...

Szólj hozzá!

Címkék: zene dj celeb magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr57694076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása