HTML

Friss topikok

Ricky Nowa megjelenések

2008.10.02. 13:40 bellini

Augusztus 4. én látott napvilágot Ricky Nowa "TIME" című lemeze. A három tracket tartalmazó lemezre az eredeti zenén kívül egy Groovy techno stílusú remix került fel ,melyet Slave gondolt újra, plusz Silence 'O' Phobia átdolgozásában egy nagyszerű tech house remixnek is örülhetünk.

Hazánkban a techno zenei világában jártasoknak ismerősen csenghet SveTec neve. Õ is előrukkolt egy nagyszerű remixel, ám ezt egy másik lemezen tette meg. Szeptember 26.-án "THE MUSIC" címmel jelent meg Ricky újabb lemeze, melyre SveTec remixe került fel.

Aki esetleg kedvet kapott egy kis élõmixre az hallgassa minden héten a Groovy Sessiont (Radio Ice fm94.2). A 2 hónapja induló mixműsor házigazdája Ricky, a legjobb techno lemezeket pörgeti hétről hétre élőben, a stúdióban. Természetesen kimaradhatatlan minden műsorból a vendég. Eddig olyan vendégelõadók pörgettek lemezeket a műsorban mint: Cave,Deeroy,Slave,SveTec,Dj Preach, Peppelino.

Kapcsolódó Linkek:

http://www.myspace.com/elektronikchill
http://www.junodownload.com/products/1338119-02.htm
http://www.junodownload.com/products/1338118-02.htm

Szólj hozzá!

Címkék: zene dj magyar megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr54692453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása