HTML

Friss topikok

A BÍBORSZÉL ÚJ SLÁGERÉBEN EGY TITOKZATOS HÖLGY ÉNEKEL!

2008.10.02. 12:19 bellini

A Bíborszél zenekar a közelmúltban leforgatta vadonatúj videoklipjét, és már csak némi utómunka van hátra a végleges verzió elkészültéig. A banda legutóbbi albumával rendelkezők és a koncertlátogatók egyik kedvenc dalából, a "Mintha álmodnék" című szerzeményből készült a legújabb kisfilm, ami hangulatából adódóan a karácsonyi időszak egyik nagy slágere lehet. Ráadásul a felvétel tartogat némi meglepetést is a rajongók számára.

Ennek oka pedig nemcsak az, hogy ez a zenekar történetének első duettje, hanem sokkal inkább a duett másik szereplője, aki bár mostanában nem sokat szerepel a nyilvánosság előtt, mégsem ismeretlen a magyar könnyűzenét értő, szerető és ismerő közönség körében. A titokzatos hölgy személye egyelőre legyen meglepetés, persze csak azok számára, akik még csak ezután szerzik be a zenekar legújabb, "Minden más" című CD-jét.

Hallgass bele az új dalba! >>

Az új dal és az új klip mellett a közelmúltban megújult honlappal is jelentkezett a Bíborszél - a friss weboldalra egyre több izgalmas és érdekes, eddig még soha, sehol nem látott tartalom kerül fel folyamatosan az igazán ínyencek nagy örömére. Ilyen - a zenekar ajándékaként - az új, "Mintha álmodnék" című dal is, amely ingyenesen, teljes egészében letölthető a www.biborszel.com oldalról.

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar énekesek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr72692308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása