HTML

Friss topikok

Nagy Feró rockra okítja a tiniket

2008.10.01. 10:30 bellini

Izgalmas újdonságot fedezhetünk fel mostantól a magyar MTV saját gyártású műsorai között. Rockandrollból ötös címmel reality show indul egy csapat tizenévesről, akik egy garázsban gyűlnek össze, hogy rocktörténetet tanuljanak a hazai rock világának legnépszerűbb figuráitól. Az osztályfőnök Uj Péter, a tanárok között pedig Nagy Feró is felbukkan.

 

Egy tizenkét tagú osztály történetét láthatjuk a Rockandrollból ötös című realityben az MTV műsorán. A casting alapján összeválogatott csapatban a piercinges punk lánytól a joviális szemüveges szörfpunk rajongóig mindenfajta tinit találunk. A csapat egy garázsban a rockzene történetét tanulja meg Uj Péter osztályfőnöktől és az adott témához illeszkedő meghívott vendégzenésztől. Előadó tanárok többet között a Mistery Gang, Waczkor, Nagy Feró, Tóth Gergő (Blind Myself) lesznek.

 

Nagy Feró számára nagy élményt jelentett a csapatnyi tizenéves rendhagyó oktatása. Ugyan nem íratott felmérő dolgozatot a végén, de azért efféle visszajelzés híján is reméli, hogy hatással lehetett rájuk az előadottakkal.

 

„A saját élményeimet és tapasztalataimat osztottam meg velük, de arra is figyelmeztettem őket, hogy nem kell feltétlenül mindig az öregekre hallgatni. Merjenek újítani, higgyenek magukban, és bár fontolják meg a hallottakat, de ha van jobb ötletük, induljanak el a saját útjukon - összegezte Feró az élményeit. – Úgy láttam, tetszett nekik, hogy őszintén beszéltem. Valamennyire sikerült őket is megismernem, hiszen hagytam, hogy kibontakozzanak. Körülbelül fél óra alatt felmértem, ki a legpimaszabb, és ki az, aki inkább csajozna, mint hogy zenélgessen. Ami egyébként tökéletesen érthető, egy tizenéves esetében mi lenne ennél előbbre való?”

 
Adásidőpontok:
 

Hétfő-szerda-péntek 20:30
Ismétlés: vasárnap 18:30-tól három rész!

Szólj hozzá!

Címkék: tv celeb énekes sztár tv show

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr25690374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása