HTML

Friss topikok

Feke Pál stúdióban

2008.09.29. 10:43 bellini

A musical színész, énekes Feke Pál zenekarával nemrégiben stúdióba vonult saját zenekarával a Feke Pál Band-del, hogy harmadik szólólemezének legújabb – eddig még nem hallott - dalait rögzítsék. A lemez Új világ vár címmel hamarosan kapható lesz a boltokban.

 

Feke Pál 18 éves korától folyamatosan színpadon van a legnagyobb hazai és külföldi musical darabok főbb szerepeiben. A színházi szerepek mellet saját pop zenekart alapított a hazai könnyűzenei élet kiválóságaival Feke Pál Band néven. Az énekes nemrégiben stúdióba vonult zenekarával, legújabb lemezének felvételére. A stúdiómunkálatok nem kevés szervezési és egyeztetési feladatokat róttak az előadóra, hiszen folyamatosan zajlanak az István, a király rockopera előadásai is. A színházi szerepei mellett tévés felvételeken is teljesítenie kell, a Csináljuk a Fesztivált sorozat színpadán.

 

Mindezek ellenére hihetetlen lendülettel és elszántsággal vágott bele a lemez felvételébe, hiszen élete egyik nagy álma válhat valóra az album elkészítésével. A korábbi lemezeivel ellentétben, most egy teljesen új oldaláról ismerhetjük meg Feke Pál énekest. A musicalek megszokott zenei világából kilépve, rockosabb hangszerelésű saját dalokat és közkedvelt világslágerek feldolgozásait rögzítik a napokban a Tom-Tom Stúdióban. A korong külön érdekessége lesz, hogy az örökzöld dallamok a magyar dalszövegek mellett teljesen új hangszerelést kaptak, amolyan Feke Palisan rockosat, néhol szimfonikus, néhol pedig vonósnégyes kísérettel kiegészülve.

 

Az Új világ vár dalai, bár eltérő zenei stílusúak, mégis egy nagyon igényesen kialakított egységes hangzásvilágot mutat, amiben még inkább megmutatkozik Feke Pál igazi arca, egyéni stílusa.

Legközelebbi István, a király előadás: október 3-4-5. – Kaposvár, Csiky Gergely Színház

Szólj hozzá!

Címkék: celeb énekes sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr40686827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása