HTML

Friss topikok

Minnie Drivernek fia született

2008.09.09. 11:33 bellini

Kisfiúnak adott életet Minnie Driver színésznő, adja hírül a People magazin. A híresség első gyereke pénteken született egy Los Angeles-i kórházban és a Henry Story Driver nevet kapta.

Fia született Minnie Drivernek, adta hírül a híresség szóvivője Jessica Kolstad. A kisfiú, aki pénteken jött a világra, a Henry Story Driver nevet kapta. A színésznő nem akarta elárulni az apa kilétét, azonban azt elmondta, hogy aktívan részt vesz majd fia nevelésében.

"Igen, apuka lesz, és ezzel részt fog venni a gyerek életében" - nyilatkozta Driver. "Nem fogok hozzámenni ehhez az emberhez, és nem tudom ha ez valaha be fog következni, de ez senkit sem zavar." - tette még hozzá a 38 éves színésznő.

Driver az elkövetkezendőkben kisfia nevelésével szeretné eltölteni idejét.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb hír sztár színésznő baba

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr23655238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása