HTML

Friss topikok

Sokkoló fotók - Így néznek ki a Született Feleségek

2008.09.02. 12:55 bellini

A szépség nem minden. A fényképezőgép pedig sosem hazudik. Természetesen be lehet csapni, ilyen olyan trükkökkel, amit sokan meg is tesznek, de a valóság sokszor teljesen más.

Megdöbbentően néznek ki a Született Feleségek sztárjai. Nemrég leforgatták a sorozat új évadjának promóját, a sorozat szereplői pedig fényesebben ragyognak mint valaha, csodálatos sminkkel, ráncok nélkül, öregedés jelei egyáltalán nem látható arcukon.

 


A felvett videóanyag és az elkészült képek azonban nem valósak. A mindennapi életben a sorozat színésznői igencsak megmutatják valódi énjüket. Fáradtak, lestrapáltak és 40 év feletti nőknek néznek ki.


A Született Feleségek ötödik évada 2013-ba repít minket. Eva Longoria, aki Gabrielle szerepét testesíti meg, kétgyerekes anyaként tér vissza. A Lilaakác közben új arcok tűnnek fel, és Edie Britt is visszatér a sorozatba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teri Hatcher

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Marcia Cross

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Felicity Hoffman

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eva Longoria

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár pletyka sztárok színésznő celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr5644741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása