HTML

Friss topikok

Kanye West tarolt a BET Awards díjátadon

2008.06.25. 18:09 bellini

Kanye West két díjat is nyert a már nyolc éve megrendezésre kerülő BET Awards díjátadon. Ő lett A legjobb hip hop előadó, és elnyerte A legjobb együttműködés díját is, T-Painel közösen.

Kanye West, akinek Graduation című albuma 2007-ben a legjobban eladott albumok között szerepelt, három Grammy díj büszke nyertese.

Az est másik többszörös nyertese a UGK hip hop duó volt, amit Bernard "Bun B" Freeman, és a nemrég elhunyt Chad "Pimp C" Butler hozott létre. A UGK elnyerte A legjobb hip hop csapat és Az év videoklipje díjat, melyet az International Player's Anthem (I Choose You) című klipre forgattak, az Outkasttal közösen.

Alicia Keys, aki jelenleg új albumát népszerűsíti, és amely rendkívül kedvező kritikákat kapott a szakmától és a rajongóktól, elnyerte Az legjobb R&B énekesnő díjat. Az énekesnő a rendezvényen Barack Obama mellett is hangot adott, aki ha megnyeri az amerikai választásokat, az első fekete elnöke lehet a kontinensnek.

Chris Brown a fiatalok nagy kedvence, aki a With You című dalával aratott nagy sikert, elnyerte A legjobb R&B énekesnek járó díjat.

A legjobb hip hop énekesnőnek járó díjat Missy Elliott kapta, aki 2005 óta nem adott ki albumot, de akinek új korongja augusztusban jelenik meg.

A 62 éves Al Green-t életműdíjban részesítették, az énekes köszönésképpen pedig előadta a Let's Stay Together című szerzeményét, melyet még a 70-es években adott ki.

A közönségdíjat Lil Wayne vihette haza a Lollipop című szerzeményéért, míg A legjobb színésznőnek járó díjat az Oscar díjas Halle Berry kapta, Denzel Washington pedig elnyerte A legjobb színésznek járó trófeát.

A nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő BET díjakat Los Angelesben, a Shrine Auditoriumban rendezték meg.

Szólj hozzá!

Címkék: énekes sztárok énekesek celebek énekesnő díjátadó

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr3539225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása