HTML

Friss topikok

MEGJELENT A GROOVEHOUSE ÖTÖDIK NAGYLEMEZE

2008.03.25. 14:17 bellini

A Groovehouse zenekar március 14-én jelentette meg ötödik nagylemezét "Hosszú az út" címmel. Az új albumról kimásolt elsõ maxilemez címe "Tûz és víz". Ebbõl videoklip is készült, ami a napokban a VIVA TV mûsorán debütált.

A dal zeneszerzõi Makai Zoltán, Kárpáti Zsolt és Judy, a szöveget pedig a szöveget pedig Várszegi Ákos írta. Judy egyébként a csapat fennállása óta elõször jegyzik mint dalszerzõt. A tizedik jubileum tiszteletére a zenekar egy exkluzív, bársonytokban lévõ maxilemezt is kiadott, amin az eredeti verzió mellett két remix is található, amelyeket Kovacsics Ádám (Unique) készített el.

Az új Groovehouse-albumon 11 vadonatúj dal található. A friss zenei anyag közel másfél év alatt készült el. A hosszú várakozás viszont meghozta gyümölcsét a rajongók számára, hiszen egy rendkívül színvonalas albumot sikerült összehozni a zenekarnak. Megújult image, megújult hangszerelés és slágerek: ezek jellemzik jelenleg a Groovehouse zenei világát.

A szokástól eltérõen a "Tûz és víz" címû klipet egy új stábbal forgatta a csapat. A video rendezõje Tokay Péter, aki legutóbb a Supernem "Generáció" címû dalához készített kisfilmet.

A "Tûz és víz" címû klip kétnapos forgatása alaposan igénybe vett mindenkit. Judyn és Zsoltin kívül a video két fõszereplõje, Bátyai Éva és Babicsek Bernát voltak. Az új video több helyszínen játszódik. A klip története igazán életszerû, hiszen két olyan ember életét meséli el, akik természetüknél fogva ugyan különbözõek ("Tûz és víz"), de nem tudják elképzelni az életüket egymás nélkül. A színészek kimagasló teljesítményt nyújtottak, a nézõ számára abszolút hitelesen adják elõ a jeleneteket. A zenekar a videóban egy hatalmas hangárban egy repülõgép elõtt adja elõ a dalt, ám Zsolti és Judy a klipsztoriban is szerepet kapott.

A Groovehouse az utóbbi idõben megjelenésében is változott: image-ük kialakításában új ruhaszponzoruk, a Blend of America segített. A Blend of America külföldi arca Fergie, hazánkban pedig a Groovehouse képviseli e márkát és stílust.

1 komment

Címkék: zene magyar énekes sztárok celebek együttesek énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr97395960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

makócs 2008.03.30. 12:46:58

A judy nagyon jó meg ráadásul SZEXIS IS ,de az a KÖCSÖG gyerek mit keres ott? nem való hozzá csak tátog mint egy béka!!!na meg ráadásul nagyon BÉNA!!!!!!!!!Így könnyű villogni egy jó és tehetságes NŐ oldalán,de közben tiszta RÖHELY!!!Kisfiam tanuljál meg énekelni ,ja de nem kívánhatok tőled ilyet, hisz semmi TEHETSÉG nem szorúlt beléd és ezt te is tudud egyedűl ugy sem mernél kiállni mert PANCSER vagy!!!
süti beállítások módosítása