HTML

Friss topikok

ANNAMARI ÚJABB HOLLAND TURNÉRA INDUL

2008.03.09. 11:11 bellini

A 2006-os holland turné után ismét a tulipánok hazájában koncertezik az erdélyi énekesnő. Igaz ezúttal sűrű programja miatt csak egy hétre tud kiutazni, mely idő alatt Rotterdamban és Amsterdamban énekel az elszármazott magyaroknak és a holland rajongóinak.

  - Imádom ezt az országot, az embereket, hihetetlen, hogy mennyire nyíltak, érdeklődőek más kultúrák, zenék iránt - meséli Annamari. – A tavalyelőtti koncertemen a közönség 80%-a holland anyanyelvű volt, mégis hatalmas buli és érdeklődés övezte a kintlétemet.

  A koncertek szervezője ezúttal is a Most Magyarul, holland-magyar nyelvű lap szerkesztője, Edwin van Schie, aki mondhatni, hogy Annamari ottani managere is lett. Több újságban és tv-ben mutatták be az erdélyi énekesnőt, klipjeit.

  A holland koncertek előtt lesz pár napos budapesti  megálló, hiszen vasárnap, azaz 9.-én este Annamari a Danubius Rádióban Abaházi Csaba vendége a  Hajrá magyarok című műsorban, majd másnap  Krisz Rudival interjúznak a Viva tv-n és az új 5-ös Csatornán. Útközben  a Roland romániai képviseletének meghívására  a turné-stáb részt vesz a nagyszabású frankfurti  Hang-és fénytechnika  kiállítás megnyitóján.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb magyar bulvár sztár énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr28372305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása