HTML

Friss topikok

Elvesztheti Neverland-i birtokát Michael Jackson

2008.02.27. 12:14 bellini

Március 19-én árverésre bocsátják Michael Jackson híres Neverland-i farmját, ha a sztár nem fizeti ki adósságait, adja hírül az amerikai Fox News televízió.

A csatorna szerint Michael Jackson az évek során 24,5 millió dolláros adósságot halmozott fel. A Fox NEws bemutatta azt a hivatalos dokumentumot ami szerint, ha Jackson nem fizet, hivatalos árverésre bocsájtják
Santa Barbara-i  birtokát.

Az énekes szóvivője hivatalosan nem kommentálta a híreket.

2007 december 9-én Raymone Bain, Jackson szóvivője elutasította azokat a vádakat miszerint Jackson elvesztheti Neverland-i birtokát ha nem fizeti ki felhalmozott adósságait. A
Fidelity National Financial biztosító cég honlapján közzétett dokumentumok szerint Jackson 2006 márciusában egy 23 millió dolláros kölcsönt vett fel, fedezetként pedig Neverland-i birtokát adta.

Szólj hozzá!

Címkék: celeb bulvár pletyka énekes botrány sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr26356468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása