HTML

Friss topikok

Írj dalt a No Thanx-nek!

2008.02.19. 11:03 bellini

Dalszövegíró-versenyt hirdet a No Thanx. Magyarország első számú tinibandája keresi az ország legtehetségesebb szövegíróját.

A magyar zenei piacra üstökösként berobbanó, és azóta is sikert sikerre halmozó banda, a zeneszöveg.hu-val közösen legújabb dalához keresi a legjobb dalszöveget, amely felkerül a No Thanx soron következő lemezére. A zenekar frontembere, Erik által horvátul felénekelt számra várják a legfrappánsabb, legmuzikálisabb dalszövegeket.

A versenyre bárki jelentkezhet, aki érez magában tehetséget és kreativitást. A jelentkezők segítségére lesz egy profi szövegíró, vele együttműködve az is sikeresen oldhatja meg a feladatot, aki korábban még nem próbálkozott szövegírással. A szakmai zsűri által a három legjobbnak bizonyult szövegre a zeneszöveg.hu oldalán két hétig lehet szavazni. A nyertes dalszöveg pedig Erik előadásában felkerül a No Thanx május 28-án megjelenő új nagylemezére.

A győztes szövegíró pártalan lehetőséghez jut azáltal, hogy szerepelhet az ország leginkább körülrajongott tinibandájának, újabb sikervárományos albumán.

A verseny jó alap lehet ahhoz, hogy az aranyérmes dalszövegíró, a No Thanxhez hasonlóan kimagasló sikereket érjen el a zenei piacon. A szakmai lehetőségeken túl komoly anyagi elismerésben is részesül a szövegek utáni jogdíjakból.

 A verseny menete:

Erik horvátul felénekli a dalt, majd egy profi szövegíróval kiegészülve videoüzenetben nyújt segítséget a versenyzőknek. Elmesélik miről is szól a dal, hogy a szám hangulatát ily módon meghatározzák. Ennek ellenére, nem elvárás, hogy a horvát szöveg történetéhez ragaszkodjon bárki is, bátran szárnyalhat az újdonsült szövegíró-palánták fantáziája.

A zsűri által legjobbnak ítélt három szöveget énekli fel Erik, s ezekből választhatják ki az internetes szavazók a számukra leginkább fülbemászó versenyművet.

 
A pályázatok beérkezési ideje: 2008. február 25 – március 30-ig
Internetes szavazás: 2008. április 7 – április 20-ig
Eredményhirdetés: 2008. április 21.

1 komment

Címkék: zene magyar sztárok énekesek celebek együttesek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr57345374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szandi 2008.08.16. 15:36:15

Szentem tök jó h.a rajongókat is be vonták.
süti beállítások módosítása