HTML

Friss topikok

KEFIR 2 ARCA! Tied a szívem (Karácsony)

2007.12.04. 00:17 bellini

Egy év telt el azóta, hogy az ex-V-tech énekese legutóbb kislemezzel és videoklippel jelentkezett. Kefir a "Megyek a szívem után" sikere után sem tétlenkedett: az elmúlt esztendőben számos fellépése volt, rengeteg felkérésnek tett eleget országszerte. A viszonylag hosszú hallgatásért most 2 új dallal szeretné kárpótolni rajongóit: Kefir szólóalbumának "Játszom a tűzzel" című dala mellett a "Tied a szívem (Karácsony)" című ünnepi felvétel is felkerült a művész új maxijára.



Kefir az új dal kiválasztását nem bízta a véletlenre. Fellépésein már "lemérhette", hogy "Az élet megy tovább" című albumán még akad néhány slágerjelölt dal. Ezt megerősítendő nemrég honlapján szavaztatta meg rajongóit, hogy Ők melyik dal megklipesitésére voksolnak. Így győzött - méghozzá magabiztos előnnyel - a "Játszom a tűzzel". Mivel azonban a dal eredetije csaknem 2 éve született, így ráfért egy kis frissítés. Az elkészült új verzióból hamarosan klip is készül, a dal addig is letölthető az alábbi linkek segítségével.

Az énekes régóta dédelgetett terve volt egy karácsonyi dal megírása is, mely az idei évben öltött végleg testet a "Tied a szívem (Karácsony)" című szerzeményben. A meghitt hangulatú dal érdekessége, hogy nem hagyományos karácsonyi dal, hanem egy a szeretet ünnepéhez szorosan kötődő szerelmes dal is egyben. Az előzetes vélemények alapján bátran bízhatunk benne, hogy az idei karácsonyi szezonban sokan veszik fel repertoárjukba ezt a szép vallomást is.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene celeb magyar énekes sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr98251606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása