HTML

Friss topikok

Idegileg kibuktak a Csillag születik sztárjai

2007.12.03. 11:31 bellini

A Csillag születik szombati középdöntôjében néhány versenyzô már képtelen volt uralkodni az érzelmein, és könnyekben tört ki. Ismét elbúcsúztunk két produkciótól, ám nem csak ôk sírtak.

Fokozódik a feszültség a Csillag születikben, hiszen a fiatal tehetségek egyre nagyobb veszélyben érzik magukat. Az elsô produkció elôadói, Lakatos Zoltán és Rostás Viktor a múlt héten még megúszták a kiesést, ám most utolérte ôket a végzet, és a legkevesebb pontszámmal kellett búcsúzniuk. A két 14 éves fiú már a zsûri pontozása miatt is nagyon csalódott volt, az eredményhirdetésnél pedig egy-két könnycsepp is legördült az arcukon.
– Nagyon elkeseredtünk, de nem adjuk fel, és ott folytatjuk, ahol a verseny elôtt abbahagytuk – mondta Viktor.
A másik távozó, Rontó Kitty is könnyeivel küzdött, elcsukló hangon búcsúzott. A tévénézôk már nem láthatták, de még az adás után is elmorzsolt néhány könnycseppet. Láthatóan nagyon megviselték a történtek. Pedig Kitty a zsûri szavazatai alapján az erôs középmezônyben végzett, Falusi Marianntól és Náray Tamástól is maximális pontszámot kapott.
– Emberfüggô, kit, hogyan érint a kiesés, de teljesen érthetô a szomorúsága– mondta Borsnak Falusi Mariann.- A családi háttere miatt is fontos volt számára a jó szeplés, hiszen több zenész is kad a felemenôi között. Kitty fiatal kora ellenére van annyira profi elôadó, hogy túllép a csalódáson, hiszen karrierre érett, szimpatikus énekesnô.
Azonban nem csak az este nagy veszteseinél törött el a mécses, hiszen a legnagyobb meglepetést okozó Polyák Rita is elsírta magát, de most örömében. A lányban égett a bizonyítási vágy az elôzô, gyengén sikerült produkciója után, így most lenyûgözte a zsûrit és a nézôket egyaránt. Janicsák Veronika pedig már Falusi Mariann és Náray Tamás értékelését is megkönnyezte. Veronikában egyébként is nagy a feszültség, hiszen a csapatban sem tud igazán feloldódni.
– Nem merek senkit igazán közelengedni magamhoz. Azt nem mondom, hogy valódi riválisok vagyunk, de ez mégiscsak egy verseny – magyarázta az énekesnô.

Forrás: borsonline.hu

6 komment

Címkék: média tv magyar bulvár pletyka énekes sztárok énekesek celebek együttesek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr82250569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rostás Iván 2007.12.07. 08:18:38

Az igazi tehetségek ezek a gyerekek Rostás és Lakatos Z, valamint Utasi Árpi, Biró G. mert ha tehetség kutatásról beszélünk akkor ez az, nem pedig profi együttes kell tovább jutatni.A 4 fordance, és a Blacktima ezek tanulták éveken keresztül tánc iskolákban, tükör előtt, A két táncos viszont otthon a nagyszobában és nem képzett koreográfus állította össze a produkciót és a zenét. Hölgyeim /uraim / ez a tehetség. A fiúk amit kért a zsüri megtette. Ez a nép nincs tisztába, mire képes ezek a fiúk. Sok féle táncot tudnak: pl lati, break, hip- hop, elokro buige, és sorolhatnám. Kozzá kell tennem nem tükör előtt és nem tánciskolában . Ezek a srácok még csak diszkóban sem voltak. Erről kéne beszélni!

Rostás Iván 2007.12.08. 04:48:12

Tisztelt Olvasók! Néhány megjegyzést a Csillagszületik tehetségkutató müsoráról. Mint sokan tudják itt is van akulisszák mögött történések. Kezdeném mint igaz és saját fülemmel hallottam miként vélekadett az rtl stábja a romákról! Akkor nem értem miért vállogatta be őket! Az is tény a kiszivárgások alapján nem a zsüri szavaz, hanem a stáb, ők sugják a fülükben, illetve aki nem tudná előadás elótt 1 nappal minden versenyző produkcióját felveszik kamerában és istestől mondják meg, hogy kinek kell kiesnie! Mert ha valaki figyelte az adásokat nagyon gyorsan jájöna zsöri véleménye és a pontozás ütközik: pl: két romatáncos fiúk. Azt is hozzá kell tennem, hogy mi is tudtuk, a kiejtést mert az előtti adásban a stáb vitázása alapján elhangoztatta, hogy elég a romákból! Ez a nem mindegy. Egyszóval nem a tehetségről szőlt és szól ez a müsor! A két kereskedelmi csatornát nem szabad összehasonlítani. Más a TV2, más az RTL-klub. Ott nem a zsüri pontozott hanem a néző! Lehetett látni a szavazás arányokat és a közjegyzőt, de itt nem. Akkor miről beszélünk!

Brigi 2007.12.26. 21:20:08

Igy jártak kiesett a két fiu hát megszívták amúgy is bénák voltak.Ja és a Black Time-ot jól kéne leirni béna ha nem tudsz irni ne bénázz am meg ők is kiestek tehát nemtudom mit sír a szád Ivánka!!!!

Brigi 2007.12.26. 21:23:26

Képzeld a Black Time-ba max 23 évesek járnak de lehet 22 és maguk találják ki a koreográfiátés képzeld a zenét is ők rakják össze te bénaa terelj le innen sötét Iván

Rostás Iván 2008.01.08. 11:26:55

Aranyos kis lányom béna vagy te és a szüleid!
Tisztában vagy azzal, hogy kivel beszélsz így? Sajna én nem tinizser vagyok , és értek annyit az egészhez mint te, talán többet is. Látszik, hogy rasszista elmével gondolkodol!
Ezt üzenem neked brigi!

barbi 2008.01.18. 12:53:14

Brigi hallod ök voltak a legjobbak és ha a rolmákat szidod szét lesz csapva a szád és nagyon is ök voltak a legtehecségesebek nagyon sajnálom hogy ki estek pedig nekük kellet volna meg nyerni
süti beállítások módosítása