HTML

Friss topikok

U2 - The Joshua Tree

2007.11.30. 16:02 bellini

Megjelenés: 2007. december 3.

A Joshua Tree című album megjelenésének 20. évfordulója alkalmából a zenekar újramaszterelte az albumot. A szimpla CD mellett 2CD-s deluxe verzió is forgalomba kerül, mely

B-oldalas felvételeket, és az eredeti album készítése során felvett demókat is tartalmaz. Ezen kívül boltokba kerül egy 2CD+DVD limitált kiadvány is, a DVD-re a Joshua Tree-turné párizsi koncertfelvételét és különleges videókat tettek fel.

1987-ben a The Joshua Tree első helyezést ért el világszerte, és az év albuma kategóriában Grammy-díjat nyert. Nem véletlenül, hiszen ontotta magából a slágereket, köztük

a Where The Streets Have No Name, az I Still Haven’t Found What I’m Looking For vagy a With Or Without You című dalokat.

CD tracklista

Where The Streets Have No Name
I Still Haven't Found What I'm Looking For
With Or Without You,
Bullet The Blue Sky
Running To Stand Still
Red Hill Mining Town
In God's Country
Trip Through Your Wires
One Tree Hill
Exit
Mothers Of The Disappeared.

Szólj hozzá!

Címkék: zene énekes sztárok album énekesek celebek együttesek megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr40247992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása