HTML

Friss topikok

Reese Witherspoon keresett a legjobban 2007-ben

2007.11.30. 17:17 bellini

Reese Witherspoon Oscar díjas híresség lett a 2007-es év legjobban kereső színésznője. Witherspoon filmenként 15 – 20 millió dollárt kap, derült ki a The Hollywood Reporter szerint.

Angelina Jolie a legjobban kereső sztárok toplistájának második helyén szerepel. Brad Pitt párja filmenként 20 millió dollárt kap, legalább is ennyi volt a gázsija a Mr. & Mrs. Smith film szerepéért. Jolie legutóbbi filmszerepéért (Beowulf) 8 millió dollárt kapott.

A toplista harmadik fokán, a The Hollywood Reporter lap toplistáján, Cameron Diaz szerepel, 15 milliós filmenkénti gázsival, míg a negyediken az ausztrál szépség Nicole Kidman áll.

Őket Renee Zellweger, Sandra Bullock és Julia Roberts követi, 10 és 15 millió dolláros filmenkénti gázsival.

A toplista utolsó helyezettje között szerepel Drew Barrymore, Jodie Foster és Halle Berry áll, 10 millió dolláros gázsival.

Szólj hozzá!

Címkék: film színész toplista sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr25248061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása