HTML

Friss topikok

MAJKA - Húz a szívem haza

2007.11.28. 10:00 bellini

Majka legutolsó albuma 2004-ben jelent meg, így hatalmas érdeklődéssel várják a rap rajongók milyen anyaggal jelentkezik az ózdi hős 2007-ben.

Csalódás kizárva, megérte a várakozás, hiszen Majka eddigi pályafutásának legerősebb albumát vehetjük le a lemezboltok polcairól. A stílus nem változott, azaz amerikai hip hop és rap zene keveredik r’n’b-vel, egy kis rockzenével fűszerezve. A szókimondó szövegek a barátság, szerelem, árulás, otthon témakörét járják körül. A lemez egyik legszebb dalában Majka Tóth Verával énekel duettet, de azért ez egy tökös rap album, hiszen Majka mellett Tyson és Kicsi Game voltak a „szövegfelelősök”.

Vendégekből sincsen hiány, hiszen a már fent említett Tóth Vera mellett mikrofont ragadott Pápai Joci, Tyson, Kicsi Game, illetve DJ Quick és a Fourtissimo is színesítik Majka harmadik lemezét.

Megjelenés: november 23.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene celeb magyar bulvár énekes sztár megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr78245187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása