HTML

Friss topikok

MAGNA CUM LAUDE - Magnatofon

2007.11.28. 09:40 bellini

A tavalyi évben megjelent „Minden állomás” című Magna Cum Laude album mind a közönség, mind a szakma egyöntetű véleménye alapján az év legkiemelkedőbb albuma lett. A Fonogram-díjas (Az év pop albuma) alkotás olyan gyöngyszemekkel gazdagította a hazai könnyűzenét, mint a „Vidéki sanzon”, a „Lehet, hogy eltört” és a „Visszhang”. Egyszerű, letisztult dalszerkezetek, finom, érzelmes dallamok, értelmes szövegek – bár egyszerűnek tűnhet a siker receptje, azonban a gyulai zenészek olyan egyedi ízt kölcsönöztek a szerzeményeknek, melyek tátongó űrt töltenek be a honi zenepalettán.

A zenekar koncertjei, fesztiválfellépései teltházasak, a srácok a rádiók és a zenecsatornák egyik legnagyobb kedvencei. Kortól és nemtől függetlenül szinte nincs olyan zenerajongó, aki ne tudná gyűjteményében az időközben aranylemez státuszt elért „Minden állomás”-t.

A felfokozott érdeklődéssel várt vadonatúj album „Magnatofon” címmel november 23-án kerül a boltok polcaira. Egy biztos, egyetlen rajongónak sem fog csalódást okozni a 10 új felvétel.

Az első kislemez már „letarolta” a rádiós piacot, hiszen a „Színezd újra” mind a mai napig a leggyakrabban játszott hazai felvétel. A további kilenc nótában számos zenei meglepetés hallható, tele jobbnál-jobb slágeres dallamokkal, idézhető szövegekkel. Ismét egy igazi, vérbeli „Magnás” album született.

A Magna Cum Laude idén sem tudott hibázni, már most borítékolható, hogy a vadonatúj lemez az elkövetkezendő időszak egyik legnagyobb kedvence lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar sztár énekesek együttesek megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr93245163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása