HTML

Friss topikok

120.000 látogatót vár a Mikulás

2007.11.27. 13:16 bellini

A lapföldi Mikulás faluja már készen áll és arra vár, hogy méltóságtejesen fogadja a látogatókat, akik élőben szeretnék látni azt az embert aki minden évben ajándékokat visz a gyerekeknek.

Csaknem 120.000 finn és külföldi látogatót várnak e héttől egészen január közepéig, hogy meglátogassa a szarvasokat, és a Mikulást. Az érdeklődök a Mikulás játékgyárába is betekinthetnek.

A brit, német, francia, olasz, spanyol, orosz és japán turisták különjáratú repülővel, vagy vonattal közelíthetik meg a Mikulás faluját. A britek 25%-a több napot is eltölt lapföldön, a legtöbbet mégis a finnek maradnak a Mikulás falujában.

Rovaniemi község lakói, csaknem 50.000 turistát szállásolnak el, és csaknem 249 repülőjáratot fogadnak. A település repülőtere a jégmezőkön épült.

Szólj hozzá!

Címkék: esemény ünnepek hír rendezvény

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr6243677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása