HTML

Friss topikok

Free Style Chamber Orchestra - László Attila Est

2007.11.22. 23:29 bellini

November 27. kedd 19.30 

Free Style Chamber Orchestra - László Attila Est

László Attila legutóbb a Mol Jazz Fesztiválon adott különleges koncertet a jazz világban közismert Bob Mintzer-rel. A koncerten akkor a gitáros, zeneszerző legfrissebb Just Trust lemezéről játszottak néhány szerzeményt, illetve egy direkt erre a koncertre íródott szerzemény is felhangzott, amely a Tell your story címet viselte.

László Attila most újabb koncertre készül november 27-én a Nagy János által vezetett Free Style Chamber Orchestra-val. A kedd esti koncerten László Attila szerzeményei és hangszerelései hangzanak majd fel szimfonikus vonósok és fafúvósok kíséretével, illetve a szerző két régi zenész barátja is közreműködik: Lattmann Béla, basszusgitáron; Borlai Gergő pedig dobokon. A programban a Free Style Chamber Orchestra repertoárjából is szerepel majd néhány dal, amelyek Nagy János és Borlai Gergő szerzeményei.

Az eredeti hangvételű kompozíciókban a pasztellszerű hangszerelések és a dinamikus ritmusszekció találkozása izgalmas zenei eseménynek ígérkezik. A zenén kívül pedig a helyszín adottságai is emlékezetessé tehetik a koncertet, hiszen a november 27-i koncert fél nyolckor kezdődik a Nádor Teremben (Budapest, XIV ker. Ajtósi Dürer sor 39. ), amelyet Budapest egyik legszebb szecessziós termeként tartanak számon.

Szólj hozzá!

Címkék: média zene esemény magyar koncert buli rendezvény

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr73238853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása