HTML

Friss topikok

Éliás Jr. tanítványaival egy színpadon

2007.10.05. 11:03 bellini

Éliás Jr., a Megasztár egykori felkészítő tanára október 18-ára, lemezbemutató koncertjére invitálta kedvenc tanítványait. Rúzsa Magdi, Póka Angéla, Palcsó Tamás és Caramel is énekel mesterének.

A zenei tehetségkutató döntősei annyira örültek a meghívásnak, hogy elhatározták, meglepik mesterüket. A meglepetésbe azonban kénytelenek voltak bevonni a képzett zenészt is, hiszen egy közös produkciót szeretnének vele együtt előadni a Kaméleon Klub színpadán

Rúzsa Magdi, Póka Angéla, Caramel és Palcsó Tomi is énekel október 18-án Éliás Jr. lemezbemutató koncertjén. A „Jól vagyok!” című album „premierjén” igazi örömzenélés várható, hiszen az említett énekeseken kívül bárki mikrofont ragadhat az énekes tehetségkutató-verseny döntősei közül, hogy ezzel is kifejezze énektanára előtti tiszteletét.

- Alig várom már a koncert napját – mondta csillogó szemmel ifjabb Éliás Gyula. – Remek lesz látni az összes tanítványomat együtt, visszaemlékezni a gyötrelmes, ugyanakkor csodálatos énekórákra, amiket együtt átéltünk. S most, mintegy kiforrott zenészként, énekesként, s partnerként lépni velük egy színpadra.

Éliás Jr. új lemezével kíván igazán kitörni a háttérből. Eddig őt a megasztárosok énektanáraként könyvelte el az ország, annak ellenére is, hogy a képzett zenész már gyermekkora óta kifejezetten zenei képzettségének fejlesztésével foglalkozik.

Hosszas zenei tanulmányok után a 90-es évek elején tűnt fel a magyar popszakmában. Kezdetben, klubzenekarokban játszott, így pl. Horizont, Let's go, Éliás project, majd külföldre utazott, hogy tehetségét a határainkon túl is kamatoztassa. Koncertezett többek között Rómában, Barcelonában, Liverpoolban és Németországban. A külföldi sikerek ellenére szíve hazahúzta, így visszatért Magyarországra és folytatta zenei tanulmányait.

2003-ban diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-ének szakán, ahol Berki Tamás és Holczer Irma tanárok növendékeként koptatta az iskolapadot.

Tehetségét mi sem igazolja jobban, mint hogy tanulmányai végeztével azonnal felkérést kapott az Erkel Gyula Újpesti Zeneiskola jazz-ének szakának vezetésére. Éliás Jr. mára a magyar klubélet egyik meghatározó egyéniségévé vált. Saját zenekaraival – Éliás Jr. és zenekara, Very Bite Orchestra, Jazzmoments - garantáltan remek hangulatú koncerteken szórakoztatja a nagyérdeműt.

S nem lesz ez másképp október 18-án sem, ahol a tanár, a zeneszerző, a producer, a dalszövegíró, mégis leginkább énekes Éliás Jr. bemutatja „Jól vagyok” című albumát. S hogy a hangulat remek lesz? Az garantált.

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar bulvár énekes hír sztárok énekesek celebek együttesek énekesnő megjelent

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr65186843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása