HTML

Friss topikok

Pornófilm kering Britney Spearsről a neten

2007.10.03. 22:55 bellini

Újabb sztárról kerültek elő pornó felvételek az interneten. Ezúttal nem másról van szó, mint Britney Spearsről és barátairól, akik egy Hawai-i hotel szobájában filmezték le kalandjaikat.

A hír azután járta be a nagyvilágot, miután az énekesnő a héten gyerekeit is elvesztette, így azok  most volt férjénél, Kevin Federlinenél kaptak elhelyezést.

A The Sun értesülései szerint a felvétel tulajdonosa, aki nem akarta nevét elárulni, azt nyilatkozta, hogy egy Hawai-i nyaralás során találkozott az énekesnővel, és lefeküdt vele egy hotelszobában.

A férfi azt is elmondta, hogy egyáltalán nem volt megelégedve az énekesnő testi adottságaival, a szex sem tartott tovább 25 percnél: „Semmi örültséget nem csináltunk, csak normális szex volt. Kicsit csalódott voltam. 25 percet tartott, azután elaludtunk mindketten.”

Tavaly is előkerült egy hasonló szexvideó, melyen Britney Spears és férje Kevin Federline szerepelt. Az XXX felvétel 19 másodperces volt. Akkor a média azt suttogta, hogy Kevin tette fel az internetre a videót, hogy ezzel bosszút álljon Britney Spearsen.

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár pletyka hír botrány sztárok britney celebek énekesnő

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr13185224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása