HTML

Friss topikok

Vágó Piros, Rákóczi Ferenc és Lovász László a Danubius Csili műsorvezetői

2007.09.28. 10:31 bellini

Októbertől megújul a Danubius Rádió műsorstruktúrája. Két, a rádióból már régóta ismert és nagy szeretetnek örvendő hanggal bővül a reggeli stáb, mostantól Vágó Piros és Rákóczi Ferenc ébreszti a hallgatókat Lovász úr mellett.  

 Új hangokkal, új és megújuló műsorelemekkel, informatívabb, aktuálisabb reggeli műsorral találkozhatnak októbertől hétköznap reggelenként a Danubius Rádió frekvenciájára hangolók.

Vágó Piros és Rákóczi Ferenc régi motorosok a rádiós szakmában, Piros első munkahelyén, a szentendrei Pilis Rádiónál két évig dolgozott, ezután a 92.9 Star Rádióhoz igazolt, ahol reggeli műsorvezetőként Garami Gáborral ébresztették a főváros lakóit. Egy évre rá a Sláger Rádió mikrofonja mögé ült, ahonnan 1999-ben, a karácsonyi nagy bevásárlás kellős közepén hívták át a Danubius Rádióba. Piros azóta a rádióhallgatók egyik kedvenc műsorvezetője, kívánságműsora évek óta töretlenül piacvezető.

A bevallottan „virgonc, ám hirtelen természetű” rádiós a tévés műfajba is belekóstolt, félévig a Magyar Televízió Naprakész című élő műsorát vezette, de vendég-műsorvezetőként az RTL Klub Reggelijében is láthatták a tv-nézők.

Rákóczi Feri mikrofon mögé először Békéscsabán ült, a helyi, ideiglenes frekvencián működő adó munkatársaként. Budapestre a Rádió Bridge-nél felajánlott állás miatt költözött. 2000 januárja óta dolgozik a Danubius Rádiónál, ahol több műsorban is találkozhattunk már vele, legutóbbi Duplaszaltó című műsora szintén kiemelkedő hallgatottságot ért el a saját műsorsávjában. Ferit mintegy két éve láthatja a közönség képernyőn is, hiszen az Magyar Televízió Krém című műsorát vezeti.

Lovász László régi-új tagja a Danubius Csili csapatának, aki mostantól minden reggel Ferivel és Pirossal gondoskodik a Hallgatók ébresztéséről.

 A Danubius Csili nagyon sok újdonságot tartogat, de a megszokott és igazoltan jól bevált műsorelemek egy része is megmarad. Nem változik például, hogy továbbra is 3 műsorvezető köszönti minden reggel a Hallgatókat. Maradnak a legnépszerűbb műsorszámok, pl. a 100 ezres perc és a Nemek Harca.

 Tiszttartó Titusz, a rádió programigazgatója elmondta: „A Danubius Rádió október elsejétől a ’rádiósokkal a rádiósok ellen’ gondolat mentén folytatja mindennapjait.”

 A rádió műsorstruktúrájában teljesen megújul, a Danubius Csili október elsejétől reggel fél hattól reggel kilencig tart. Ezt követően Vágó Piros marad a stúdióban, majd a déli kívánságműsorban egy új meglepetéshanggal találkozhatnak a hallgatók.

A Duplaszaltó már jól megszokott hangja, Péter Petra új társat kap Kaldenecker Antal személyében.

Jáksó László Hot20 című műsora változatlan formában és időben jelentkezik továbbra is.

 Garami Gábort egy időre nélkülözniük kell a hallgatóknak, Gábor ugyanis az Egyesült Államokba utazik, ahol dobolni tanul. Természetesen a Rádió várja őt vissza nagy szeretettel.

 Októbertől tehát egy felfrissült, barátságos, informatív, a hallgatói igényeket kiszolgáló műsorstruktúrával találkozhatnak a Danubius Rádióra hangolók. Garancia erre a régi jól bevált műsorvezetői gárda, a vérbeli rádiósok, akik már bizonyítottak a szakmának, de leginkább a hallgatóknak

Szólj hozzá!

Címkék: média magyar bulvár hír sztárok

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr33179485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása