HTML

Friss topikok

Kirúgták Sváby Andrást

2007.09.19. 13:16 bellini

A Tv2 tulajdonosa, a német ProSiebenSat.1-csoport köszöni szépen, és sok sikert kíván Svábynak a továbbiakban. Sváby hét éven át vezette a Tv2 legnagyobb beszállítóját, az Interaktív Kft-t, sőt 2006-ig tulajdonrésze is volt a cégben.

Váratlanul menesztette az Interaktívot és a Tv2-t is tulajdonló ProSiebenSat.1-csoport vezetése Sváby Andrást, aki eddig a Tv2 legnagyobb beszállítójaként műsorgyártással foglalkozó Interaktív ügyvezető igazgatója volt.

"A ProSiebenSat.1 Media AG a mai napon bejelentette Sváby András lemondását az Interaktív Kft. ügyvezető igazgatói posztjáról. Sváby öt évig vezette a céget"- áll a cég müncheni székhelyén kiadott sajtóközleményben, amely ugyan nem menesztésről szól, de a szűkszavúság erőteljesen erre utal. Az Index több, független információforrásból is úgy értesült, hogy nem Sváby András döntése, hanem a cégvezetés akarata áll a távozás hátterében.

"Sváby András közreműködésével az Interaktív Kft. Magyarország vezető televízióműsor-gyártó cégévé fejlődött. András fontos szerepet töltött be vállalatunk magyarországi cégcsoportjában. Szakmai céljai eléréséhez sok sikert kívánunk neki a továbbiakban is." - nyilatkozta Patrick Tillieux, a ProSiebenSat.1 Media AG nemzetközi televízióért, rádióért és nyomtatott médiáért felelős operatív ügyvezető igazgatója.

Tovább ITT.

Szólj hozzá!

Címkék: tv magyar bulvár pletyka hír botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr21170296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása