HTML

Friss topikok

Több internetes oldalt ad törvényre Prince

2007.09.14. 11:16 bellini

Több internetes oldalt is be akar perelni az amerikai énekes, Prince. Többek között a YouTube és az eBay oldalakat is, mert azok engedélye nélkül használták zenéjét.

A Purple Rain, a 1999 és a When Doves Cry énekese szerint a YouTube nem tagadhatja le azt, hogy hozzáférhet a felhasználói által közzétett videóknak.

„A YouTube tökéletesen alkalmas arra, hogy kiszűrje a pornó és pedofil anyagokat, de úgy tűnik nem akarja azokat a zenei és filmanyagokat is kiszűrni, melyre nincs engedélye, mert azok népszerűek.” – nyilatkozta az énekes egy sajtóközleményben.

A YouTube mellett Prince az eBay és a Pirate Bay oldalakat is törvényre kívánja adni, a két oldalról Hollywood azt tartja, hogy a kalózkodás melegágya.

Egyelőre még nem tudni, hogy milyen esélyekkel indul Prince egy olyan korszakban, ahol az online tartalom, a mobiltelefon és a videó megosztó oldalak fénykorát éljük.

„Ez elmúlt hetekben körül-belül 2.000 Prince video anyagot távolítottunk el a YouTuberól.” – nyilatkozta John Gincobbi, a Web Sheriff igazgatója. „Az a baj, hogy amíg egy nap levesszük az összes anyagot, másnap már újabb 100 vagy akár 500 kerül fel.”

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: celeb bulvár pletyka énekes botrány sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr12165238

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: fifa 18 icons list 2017.10.07. 07:09:16

Vizio vo37om calibration - John covered calls pdf

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása