HTML

Friss topikok

Kirúgják a TV2-tôl Damu Rolandot

2007.09.13. 10:36 bellini

Legutóbbi botránya alighanem véget vet Damu Roland karrierjének a Jóban Rosszban sorozatban. A színész néhány napja nyilvánosan megverte kolléganôjét, s a csatorna vezetôi efölött már nem hunynak szemet: a lapunknak adott nyilatkozatból kiderül, hogy a kezelhetetlen színésznek súlyos következményekkel kell szembenéznie.

Mint arról tegnap beszámoltunk botrányosan ért véget a Jóban Rosszban sorozatot is gyártó Interaktív minapi bulija: Damu Roland felpofozta kolléganôjét, Schwarz Andreát. A sorozatszínésznek nem ez volt az elsô brutális tette, hiszen súlyos testi sértésért korábban már felfüggesztett börtönbüntetést is kapott. Az elsôsorban nôkkel harcias Damu mellett mostanáig jóban rosszban kitartott a csatorna, de úgy tûnik most betelt a pohár. A TV2 programigazgatójának lapunknak adott nyilatkozatából legalábbis úgy tûnik, hogy már nem sokáig látjuk képernyôn a Csillagvirág klinika rosszfiúját.

Tovább ITT.

Szólj hozzá!

Címkék: média tv magyar bulvár pletyka hír botrány sztárok celebek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr19164349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása