HTML

Friss topikok

30 éve halt meg Elvis Presley

2007.08.12. 12:36 bellini

Augusztus 16-án lesz 30 éve, hogy a felejthetetlen rock’n roll király meghalt. Elvis rajongói azonban örvendhetnek, hiszen tegnap kezdődött az egy hétig tartó események sorozata Gracelandben.

Tegnap nyitották meg az egy hétig tartó események kapuit, mely Elvis Presley emlékét idézi meg. Az eseményre az énekes otthonában, Gracelandben kerül sor.

Memphisben koncerteket, filmvetítéseket, valamint találkozókat szerveznek Elvis emlékére. Ez alkalomból az eBay egy, a király birtokolta zongorát bocsátott árverésre, melyet Elvis 1957-ben vásárolt Memphisben.

Elvis 1977 augusztus 16-án halt meg, drogtúladagolásban. Az énekest Memphisi otthonában találták meg önkívületi állapotban. Sírhelye Gracelandi otthonának kertjében van, ahova minden évben több ezren látogatnak el.

Egy nemrég végzett brit felmérés szerint Elvis minden idők legjobb dala, a Suspicios Minds. Azok a rajongók akik részt vesznek a koncertsorozatokon az énekes legnagyobb slágereit hallgathatják meg, maga a király előadásában.

Szólj hozzá!

Címkék: esemény celeb énekes hír rendezvény sztár érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr57138066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása