HTML

Friss topikok

NIKI BELUCCI MEGÁLLÍTHATATLANUL HÓDÍT!

2007.08.07. 15:03 bellini

A gyönyörű magyar DJ-lány, Niki Belucci úgy fertőzi meg a világot elbűvölő személyiségével és tehetségével, mint egy vírus. Szinte csak a kondenzcsíkot látni belőle, ahogy röpköd a világban...

2007-ben eddig ötvenhat nemzetközi fellépésre hívták meg Franciaországba. Párizsban a Le Queen-ben négy alakalommal, Cannes-ban a Le Palais-ban szintén négyszer pörgeti a lemezeket, de St.Tropez V.I.P. Clubjában is öt ízben találkozhatnak vele a rajongók.. Idén még huszonkilenc francia parti vár Nikire, de minden elképzelését felülmúlta, mennyi felkérést kapott világszerte év eleje óta.

Februártól az alábbi országokban és városokban tomboltak Niki muzsikájára: Ausztriában (Graz, Leoben, Wien), Franciaországban (Chamonix-Mont-Blanc, Marseille, Clermont, Nice, Lorient, Reims, Strasbourg, Nimes, Collioure, Monaco, Arras), Luxemburgban, Svédországban (Valand), Svájcban (Lausanne), Németországban (Stuttgart- De La Creme, Koblens, Karlsruhe, Stutgart, Mainz), Olaszországban, (Velence, Torinó, Curneo), Törökországban (Isztambul, Ankara, Eskishenir, Bodrum, Alanya, Belek, Mersin), Cipruson (Northen Cyprus), Horvátországban (Zadar - City Club Forum, Ukrajnában (Dnepropetrovsk, Kishinev), Oroszországban (Moszkva, Siktyvkar), Szlovákia (Komárno), Kolumbiában (Bogota - Corferias, Medellin - Carnival Club), Indonéziában (Jakarta, Surabaya, Bali).


Ötven országból, bombázzák a rajongók, a klubok meghívásokkal, és jóval nagyobb érdeklődést mutat az európai és ázsiai média Niki zenei pályafutása iránt, mint eleddig hazánk szaksajtója.

Májusban Luxemburgban játszott, és Olaszországból érkezett a Studio Aperto tévécsatornától egy stáb, amely a hotelszobától a buli végéig vette Niki minden mozdulatát. A DJ-hölgy népszerűsége Olaszországban oly mértékű, hogy július 27-én ismét Niki után utaztak, és Cannes-ban a Le Palais-ban forgattak vele újra.

A szexi DJ-lány törökországi turnéra is úgy utazik, hogy belekalkulálja: a médiamunkások lépten-nyomon interjúkérésekkel bombázzák.

Szólj hozzá!

Címkék: zene celeb magyar buli party sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr47134488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása