HTML

Friss topikok

MARK: Ments meg szerelem

2007.05.22. 17:15 bellini

Kevés fiatal énekes mondhatja el magáról, hogy a bemutatkozó nagylemezének megjelenése előtt egyetlen kislemezzel ekkora érdeklődést és rajongást váltson ki a média és a közönség soraiból. Marknak sikerült, hiszen a „Ments meg szerelem” című slágere kapcsán rögtön a középpontba került. A Danubius Rádió mellett szinte az összes rádió rotációban játszotta a dalt, a videó pedig három hétig vezette a VIVA Chart Show-t. A BRAVO magazin Otto-díjra jelölte az „Év felfedezettje” kategóriában, nincs tini lap, amely ne foglalkozna rendszeresen a szemtelenül fiatal, jóképű, ifjú tehetséggel.

Mark 1989-ben született Németországban. A zenét, a zeneszeretetet szinte az anyatejjel szívta magába a fiatal srác, hiszen a Magyarországról származó operaénekesnő édesanyja 26 évig énekelt Németországban, de mellette az Állami Operaházba is gyakran hívták vendégművésznek. Mamája már kiskorától tanította énekelni Markot. Következtek a zeneiskolás évek, ahol az ének mellett négy évig zongorázni, majd fuvolázni tanult. Szabadidejét legszívesebben énekléssel, zenéléssel tölti, de ezen kívül imádja a jó filmeket, szereti a festészetet, ő maga is rajzol, fest, fotókat készít, sőt néha rövidfilmeket forgat barátaival. Stílusok, skatulyák nélkül hallgat zenét, kedvencei között szerepel Jamie Cullum, Frank Sinatra, a The Beatles, Michael Bublé, Robbie Williams, Beyoncé, de a klasszikus zene is közel áll szívéhez, mint például Mozart, Puccini, Vivaldi és Bach.

Mark 2004-ben költözött Magyarországra és az idei évben az „S.O.S. Szerelem!” című film producerei hosszas válogatás után, az ismert sztárelőadókat megelőzve őt választották a főcímdal eléneklésére. Tökéletes választás volt, Mark tudott élni a lehetőséggel, így a „Ments meg szerelem” címmel május 29-én megjelenő bemutatkozó albumot felfokozott érdeklődéssel várják a rajongók.

A nagylemezen 14 dal hallható, melyek főleg Szabó Zé szerzeményei, de néhány dalban a világhírű zenei producer, George Németh is közreműködött. George többek között a Westlife és a Cardigans albumain is dolgozott.

A dalok szerelemről, barátságról, szerelmi csalódásról, kibékülésről szólnak, azaz olyan témákról, amelyek a mai tinédzsereket foglalkoztatják.    

Minden adott ahhoz, hogy egy igazi tini sztár szülessen, és egy fiatal, nagyon tehetséges srác bemutatkozása új színt hozzon a hazai popzene palettájára.

Igazi érdekesség, hogy az angolul, németül és franciául kiválóan beszélő Mark albuma a magyarországi megjelenést követően számos európai országban lesz kapható.

Szólj hozzá!

Címkék: zene magyar bulvár énekes hír sztár hírességek

A bejegyzés trackback címe:

https://bellini.blog.hu/api/trackback/id/tr7285393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása